domingo, 26 de abril de 2009

Benvinguda

Associació Protectora
d'Animals de Vilanova del Camí

(L'APAVC)


Benvinguts i benvingudes,

Des de el nostre petit refugi us volem convidar a participar en un nou projecte en defensa dels animals. Necessitem gent disposada a protegir-los i a cuidar-los; i per aconseguir-ho precisem de la vostra inestimable col•laboració.

Per ajudar-nos us presentem diverses formes de fer-ho:

  • Si voleu podeu fer-vos VOLUNTARIS/ES. Veniu al nostre refugi! Si podeu dedicar uns minuts al dia, a la setmana, al mes... necessitem gent disposada a venir fins a Vilanova i contribuir, així, al seu benestar. Penseu que a l’espera de ser adoptats necessiten algú que els doni de menjar, que els netegi, que jugui amb ells i se’ls estimi.
  • I si no teniu temps lliure podeu fer-vos SOCIS/ES. Ajuda’ls a optar per una bona qualitat de vida, a que no els falti: una bona alimentació, esterilització, xip, assistència veterinària, etc. Contribuïu amb la quantitat que pugueu, penseu que tot euro compta!
  • Finalment també teniu l’opció d’APADRINAR a un animaló. Només heu d’escollir un gos o un gat i oferir 10€ al mes. Per la nostra banda t’enviarem fotos i l’evolució de l’animal escollit, informant-te sempre del seu estat i de si se l’ha adoptat o encara està a l’espera de ser-ho. Val a dir que podeu venir sempre que vulgueu a la protectora per estar-hi amb ell i cuidar-lo personalment.
Si opteu per l’opció de fer-vos soci disposeu d’un enllaç just a sota, feu click, descarregeu l’imprès, ompliu-lo amb les vostres dades personals i envieu-lo per correu a l’adreça indicada. Davant les altres dues opcions feu-nos arribar un e-mail a través de la nostra adreça de correu electrònic que trobareu a l’espai “contacte”. Ells us ho agrairan més que ningú!

0 comentarios:

Publicar un comentario